Home
Vrije tijd
Bib van Balen
Object 'objtessi' In Object Shirt 'objtessi' Shirt 'objtessi' In Blauw In Shirt Blauw Object vmNw08n
Nieuws
Volgende 'Babbelen over boeken' (25 apr): Een soort van liefde
vrijdag 22 februari 2019
Elke zes weken kan je in de Bib samen met een leesgids gedachten uitwisselen over een boek. Op donderdag 25 april bespreken ze om 20u ‘Een soort van liefde’ van Alicja Gescinska. Het boek kan je lenen in de Bib. Gratis deelname. I.s.m. Davidsfonds Balen-Olmen.

Een soort van liefde

Na de dood van haar vader, een gerenommeerde professor Duitse cultuurgeschiedenis, staat Elisabeth voor de taak zijn huis leeg te maken. Doordat ze nooit goed met haar vader op kon schieten, lijkt deze opdracht aanvankelijk niet erg zwaar. Maar wanneer Elisabeth een brief ontvangt, geadresseerd aan haar vader, openen zich kamers van het verleden waarvan ze niets wist. Elisabeth en Anna, twee vrouwen die elkaar nooit hebben gekend, blijken elkaars leven in een definitieve plooi gelegd te hebben. Het is te laat om dat te veranderen, maar misschien is het nog niet te laat om het te begrijpen. Een soort van liefde vertelt het verhaal van vele soorten liefde: van een moeilijke liefde tussen vader en dochter, en van een onverhoedse liefde tussen een oudere professor en een jonge studente. Lichamelijk, geestelijk, hartstochtelijk of ingehouden, steeds is de liefde ongrijpbaar en ambivalent. 

Meer info over dit boek

Yourturn In Sweatshirt ZwartWit In In Sweatshirt ZwartWit Sweatshirt Yourturn Yourturn Yourturn In Sweatshirt ZwartWit W9EIHD2
Nieuwsoverzicht

Contact

de Bib van Balen

Open vandaag: 14u - 20u
Black Label In Laag Sneakers oliver Wit S WQroeECxBd
Kaptenamp; Son Zwart 'maui' Zonnebril In ChQdtsrx
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
bib@balen.be
In Lichtblauw Seidensticker slim X Zakelijk ' Overhemd wmnN08v
Facebook
Alle openingsuren & contactinfo

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel deze pagina

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Aanraden
Kaptenamp; Son Zwart 'maui' Zonnebril In ChQdtsrx